Biography

Salutari! 😊

Sunt Dani Grigu si sunt un pasionat si dedicat DJ care se specializeaza in mixurile online.
Cu experienta mea vasta in lumea muzicii electronice, am dezvoltat o tehnica de mixare unica si am acumulat o colectie vasta de muzica din toate genurile.

Atunci cand iti ofer un mix, iti ofer o experiența muzicala inedita. ⬇️

Adaptandu-ma nevoilor audientei mele, creez mixuri care se potrivesc oricarui eveniment sau starii de spirit. Voi fi bucuros sa iti ofer un mix personalizat pentru orice ocazie speciala, fie ca este o petrecere de acasa, o sesiune de antrenament sau o transmisiune online.

Stilul meu muzical este diversificat, acoperind o gama larga de genuri, de la house si deep house la EDM si hip-hop, balkan, ethnic mix si folclor. 👌

Inainte de a incepe fiecare mix, imi petrec timpul selectand cu grija piesele pentru a-mi oferi un mix curat si antrenant. Folosind tehnologie de ultima generatie, asigur calitatea audio și a sunetului, astfel incat vei experimenta un mix clar si profesionist la fiecare ascultare.

Daca doresti sa iti surprinzi invitatii cu un mix personalizat sau sa creezi un spectacol memorabil pentru evenimentul tau online, contacteaza-ma. Abilitatile mele de mixare si experienta mea vasta in muzica iti vor oferi o experienta muzicala de neuitat. 🎶

Email: asks@danigrigu.com